parallax background

Sunt aici
ai succes

 

Hai „sa-l
construim”:


Spune-mi direct, ce te intereseaza, fara a omite niciun amanunt. Eu apreciez daca o anumita informatie furnizata de tine, nu este relevanta. Ascuta ce iti transmit si pune intrebari astfel incat sa fim siguri ca informatia furnizata de mine, a fost inteleasa corespunzator. Apoi, sa punem in aplicare strategia convenita, si, sa ne bucuram de succes. 
 • Comunicarea cu specialistul tau trebuie sa
  fie si continua si diversificata. Construirea unei echipe
  sudate in care membri isi transmit reciproc intentiile, previzualizand
  urmarile, face ca succesul obtinut sa fie cel dorit.
 • Asculta, insa si pune intrebari. Raspunsurile, trebuie
  integrate in contextul dorit de tine, altminteri informatiile furnizate risca
  sa devina doar informatie nevalorificabila
 • Prejudiciul tau rezulta si din modul in care privesti
  lucrurile. Si tu, si eu si ei, stim asta, tocmai de aceea, eu sunt
  aici pentru ca interesul tau sa fie corect valorificat.
 

Poate vrei sa
stii mai multe despre
serviciile oferite. Ok.

law home icon 05

Litigii

A initia sau a fi chemat intr-un litigiu, presupune analizarea unor documente, intelegerea unor evenimente petrecute sau care urmeaza a se produce, interpretarea unor aspecte, exprimarea unor opinii si altele asemenea, ce necesita discutii, analize, verificari, drumuri, etc. Pentru asta sunt eu aici, sa inteleg situatia in care te afli sau pe care o doresti clarificata, sa te consiliez, sa te asist si sa te reprezint, oriune este nevoie, astfel incat tu sa te bucuri de succes.

law home icon 06

Redactari

Cu siguranta gasesti pe net orice ti se cere. Sau chiar tu poti redacta ceea ce este nevoie. Nu asta este ideea. Esenta documentelor redactate, pentru care tu vrei sa ai specialistul de partea ta, este ca documentele redactate sa nu fie interpretate contrar a ceea ce vrei tu. Asta iti va spune specialistul, si asta este rolul lui dealtfel. Sa scoata maxim de avantaj, pentru tine, dintr-o situatie, care poate poate fi interpretata chiar si in defavoarea ta.

law home icon 04

Strategii

Succesul, poate veni si fara sa te stresezi prea mult. Dar, merita sa lasi lucrurile negandite, in ideea ca tu esti pozitiv si nu ti se va intampla nimic, sau ca te vei multumi cu ceea ce ti se va oferi. Tu decizi cat de castigator vrei sa fii.

Am incredere in judecata ta. Tu, esti dispus sa asculti judecata mea ?